Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/arobshu/familyguard.hu/core/class.database.php on line 32

Deprecated: Non-static method Faultfinder::get_data_converter() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/arobshu/familyguard.hu/components/mainmenu/mainmenu.php on line 216

Deprecated: Non-static method Faultfinder::get_data_converter() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/arobshu/familyguard.hu/core/class.template_manager.php on line 482

Deprecated: Non-static method Faultfinder::get_data_converter() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/arobshu/familyguard.hu/core/class.template_manager.php on line 488

Deprecated: Non-static method Faultfinder::get_data_converter() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/arobshu/familyguard.hu/core/class.template_manager.php on line 494

Deprecated: Non-static method Faultfinder::get_data_converter() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/arobshu/familyguard.hu/core/class.template_manager.php on line 505

Deprecated: Non-static method Faultfinder::get_data_converter() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/arobshu/familyguard.hu/core/class.template_manager.php on line 505

Deprecated: Non-static method Faultfinder::get_data_converter() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/arobshu/familyguard.hu/core/class.template_manager.php on line 505
FamilyGuard.hu - FamilyGuard.hu

Mindig rajta tarthatja szemét családja legféltettebb kincsein.

A FamilyGuard nyomkövető eszközzel könnyen és egyszerűen gondoskodhat védelmükről.

Hírek

Milyen autókra vadásznak valójában a tolvajok?

"Személyes bosszúság csupán, hogy arról az évről írunk jót, amikor szerkesztőségünk két tagjának is örökre eltűnt az autója a budapesti utcákról. A 2014-es gépjárműlopási adatot több szerkesztőség kérése ellenére ki nem adó (!) rendőrséget megkerülve szereztük meg..."

Személyes bosszúság csupán, hogy arról az évről írunk jót, amikor szerkesztőségünk két tagjának is örökre eltűnt az autója a budapesti utcákról. A 2014-es gépjárműlopási adatot több szerkesztőség kérése ellenére ki nem adó (!) rendőrséget megkerülve szereztük meg a hivatalos számot, eszerint 4803 darabbal rekordkevés gépjárművet loptak el tavaly Magyarországon.

A hivatalos statisztikák szerint bő évtizeden át folyamatosan csökkent idehaza a járműlopás, majd a 2011-es növekedéssel sokakat meglepve megtört a pozitív trend, aztán 2012 még sötétebb lett. Két éve viszont újra lefelé mutat a képzeletbeli grafikon.

 

A cikk folytatását itt olvashatja: http://www.vezess.hu/magazin/melyik-autot-lopjak-autolopas-toplista/58842/

Titkosított adatkapcsolat

Bizonságos SSL adatkapcsolat

Örömmel tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy 2014. december 18-tól a weboldalunk titkosított adatkapcsolaton keresztül érhető el, a még nagyobb biztonság érdekében. 

Növekszik az autólopások száma

Megnőtt tavaly az autólopások száma: míg 2009 óta rendre évi hatezer járművet vittek el, addig az elmúlt évben 6920 volt a lopások száma - írja a Népszava az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) tájékoztatására hivatkozva.

A lap szerdai számában arról számol be, hogy a rendőrség hét főbb elkövetési módszert jelölt meg, amelyek közül még mindig elterjedt a zár feltörése. Az összeállítás szerint az autólopás része a szervezett, sorozatos bűnözésnek, egyedi tettesek csak elvétve vannak.

A Generali Biztosító szerint a járművek egyre gyakrabban alkatrésznek kellenek, és nincs olyan márka, típus és életkor, amelyet mellőznének a tolvajok - olvasható a cikkben.

 

forrás: Index.hu (http://index.hu/gazdasag/2013/04/03/ezerrel_nott_az_autolopasok_szama/)

Három perc alatt lopja el a BMW-t a hekker

Szokatlan kiugrás észlelhető az autólopásokon belül a BMW legújabb modelljeinél. Az autókat pár perc alatt, különösebb fizikai erőszak alkalmazása nélkül törik fel, hogy a riasztó nem szólal meg. Hatástalan az immobilizer, és persze slusszkulcsra sincs szükségük a tolvajoknak.

A jelenség áprilisban kezdett felfutni, ma pedig már a YouTube-on tűnnek fel a biztonsági kamerás felvételek, amelyeken azt látni, hogy az autókat pár perc alatt, különösebb fizikai erőszak alkalmazása nélkül törik fel, vagy éppen úgy törik be az ablakot, hogy a riasztó nem szólal meg. Hatástalan az immobilizer, és persze slusszkulcsra sincs szükségük a tolvajoknak. Az érintett autók közös jellemzője, hogy slusszkulcs nélküliek.

 

"A jelek szerint sikerült valamilyen biztonsági rést találni az autók fedélzeti számítógépén futó szoftverben, az ipari kamerás felvételeken ugyanis rendre furcsán viselkednek a kocsik: az indításhoz nem kér jelszót a rendszer, az OBD (onboard diagnostic, az autó önellenőrző rendszere) bekapcsol, amikor nem kellene neki, a különféle biztonsági szenzorok pedig vaknak és süketnek mutatkoznak. A tolvajok már azelőtt átveszik az irányítást az autó felett, hogy egyáltalán az ajtót kinyitnák. Sok esetben egy használt és átprogramozott kulcskártyát csatlakoztatnak rá az autó OBD rendszerére, és arról hitetik el a fedélzeti számítógéppel, hogy a valódi kulcs az.

 

A jelek szerint azonban a hekkelős lopások hulláma csak a BMW modelljeit érinti, és a tulajdonosoknak jelenleg az az egyetlen lehetőségük a védekezésre, hogy a gyári védelmi rendszereken felül plusz riasztót vagy lopásgátlót szereltetnek be."

http://index.hu/tech/2012/07/10/harom_perc_alatt_lopja_el_a_bmw-t_a_hekker/

Gépjármű eltűnések Budapesten

Tudja Ön, hogy kerülete mennyire fertőzött a gépjármű lopásoktól? Elég figyelmet fordít autója védelmére?

Napjainkban az egyszerű riasztórendszereket pár perces művelettel hatástalanítani tudják a tolvajok, ezzel szemben a beszerelést nem igénylő, mobil GPS alapú nyomkövető láthatatlan védelmet nyújt gépjárműve számára. Amíg a hétköznapi riasztók szirénával próbálják felhívni az emberek figyelmét az eltulajdonításra, addig ez a készülék rögtön Önnek küld értesítést SMS-ben! A térképen jól látszik, mely kerületekben magasabb a gépjármű eltűnések száma, illetve hol érdemesebb jobban odafigyelni védelmére.

 

gepjarmu lopasok aranya Budapesten - FHB otthonterkep.png
Forrás: FHB Otthontérkép (http://www.e-tanusitvany.org/Otthonterkep)

    1 / 3  Következő >   Utolsó >>

Nyugalmi percszámláló:
A héten már 496556 nyugalmas percet szereztünk Ügyfeleinknek.

callcenter.pngKérdése van?

ingyen_visszahivjuk.png

map.pngOnline követési felület (új)

Tovább > 

truck_icon_2.png     

Vállalkozása van?

Látogassa meg a céges flottakövetési oldalunkat.

Tovább >

barati_ajanlas.png

  Baráti ajánlás bónusz

Tovább >

   Online követési felület (régi)

Tovább > 

Márton, egyetemista
Márton, egyetemista

Kertvárosban élek, zöldövezetben, a FamilyGuard tökéletesen bevált, a kutyámat eddig kétszer találtam meg a segítségével a környéken elkóborolva.

további vélemények

GUARD CSOPORT tagja ?>