Mindig rajta tarthatja szemét családja legféltettebb kincsein.

A FamilyGuard nyomkövető eszközzel könnyen és egyszerűen gondoskodhat védelmükről.Megrendelés

Töltse ki az alábbi űrlapot, és néhány napon belül máris használhatja szolgáltatásunkat. A készüléket futárszolgálat juttatja el Önhöz, a kiszállítás ingyenes. Személyes adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére semmilyen módon nem adjuk át. Ha még kérdése van, visszahívást kérhet itt, vagy közvetlen telefonszámunkon is hívhat minket: 06-30-5798716 (munkanapokon 9-17 óra között)

Név *

Email

Lakcím / Székhely *

Anyja leánykori neve / Cégjegyzékszám *

Mobiltelefon * (Pl.: 36-20-1234567)

Személyi igazolvány szám *

Születési hely, idő *

Havi díj fizetés módja *

Választott termék (Egy éves szolgáltatási díj egyösszegű befizetésekor kedvezményként 2 hónap előfizetést ajándékba adunk!)

Éves díjat egyösszegben befizetem *

Megjegyzés *

  Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket

  Megismertem és elfogadom a Szolgáltatási szerződést

 

Sikeres megrendelés esetén visszaigazolást kap emailben, az Ön által megadott email címen.

Kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségek valamelyikén az adatok leegyeztetése végett.

Amennyiben mindent rendben talált, átadja a készüléket és a szükséges dokumentumokat nyomtatott formában futárszolgálatunknak, aki kiszállítja címére a készüléket.

A termékek kiszállításában partnerünk az DPD futárszolgálat. A házhozszállítás ingyenes!

 

Sikeres kiszállítás után a szolgáltatás aktiválása 2 munkanapon belül automatikusan megtörténik. Emailben értesítjük az aktiválás megtörténtéről.

 

   Szállítási és fizetési feltételek 

 

Kiszállítás futárszolgálattal:

Munkanapon reggel 10 óráig leadott rendeléseket - amennyiben raktárkészletünkből biztosítani tudjuk azt - a reggel 10 órás összesítést követően a következő munkanapon átadjuk a futárszolgálatnak, akik az azt követő nap reggel 8 és 17 óra között végzik a kiszállítást.

Amennyiben első alkalommal nem jár sikerrel – a zökkenőmentes kiszállítás érdekében – futárunk telefonon megpróbálja Önnel felvenni a kapcsolatot, így kérjük, hogy rendelése várható szállítási időpontjában feltétlen legyen elérhető.

Amennyiben Ön az adott nap reggel 10 órás összesítése után adja le megrendelését, úgy csak az azt következő munkanap reggel 10 órás időponttól számítva kezdődik meg a vállalt kiszállítási idő számítása.

 

Ha a fent vállalt szállítási időt előreláthatóan nem tudjuk teljesíteni (pl. egy termék nem áll rendelkezésünkre a raktárunkban), ügyfélszolgálatunk azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot.

A kiszállításra vállalt határidők, kizárólag egymást követő munkanapok esetében érvényesek.

Amennyiben megrendelése leadását követően hétvége, vagy ünnepnap(ok) következik, értelemszerűen a kiszállítási idő a hétvége vagy az ünnepnap(ok) hosszával meghosszabbodik.

 

Fizetés:

Az áru átvételekor készpénzzel történik a fizetés a futárnál. Ekkor kell megfizetnie a termék bruttó árát és a szolgáltatás első havi díját.

 

Áruátvétel menete:

A futár 2 példányt visz a Szolgáltatási szerződésből és az ÁSZFből is. Ezeket alá kell írnia, személyi okmányokkal igazolnia magát. A dokumentumok egyik példánya Önnél marad.

 

Elállás joga:

20. § (1) Az üzlethelyiségen kívül kötött és a távollévők között kötött szerződés esetén a fogyasztót a (2) bekezdésben meghatározott határidőn belül indokolás nélküli elállási jog illeti meg. Olyan üzlethelyiségen kívül kötött és távollévők között kötött szerződés esetén, amely szolgáltatás nyújtására irányul, ha a 13. § vagy a 19. § szerinti nyilatkozat megtételét követően a teljesítés megkezdődik, a fogyasztót a (2) bekezdésben meghatározott határidőn belül indokolás nélküli felmondási jog illeti meg.(2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási vagy felmondási jogáta) termék adásvételére irányuló szerződés eseténaa) a terméknek,ab) több termék adásvételekor, ha az egyes termékek szolgáltatása eltérő időpontban történik,azutoljára szolgáltatott terméknek,ac) több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott tételnek vagy darabnak,ad) ha a terméket meghatározott időszakon belül rendszeresen kell szolgáltatni, az első szolgáltatásnak,a fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától;b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződés megkötésének napjátólszámított tizennégy napon belül gyakorolhatja.(3) A (2) bekezdés a) pontjában foglaltak nem érintik a fogyasztó azon jogát, hogy az e §-ban meghatározott elállásijogát a szerződés megkötésének napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja.

 

A fogyasztó a 20. §-ban biztosított jogát a) a 2. mellékletben található nyilatkozat-minta felhasználásával; vagy b) az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján gyakorolhatja.

 

Ön internetes oldalunkon is www.familyguard.hu benyújthatja az elállási/felmondási szándékát egyértelműen kifejező nyilatkozatát. Ha Ön emellett dönt, az elállás/felmondás megérkezését tartós adathordozón (például elektronikus levélben) haladéktalanul visszaigazoljuk Önnek.

 

Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket.A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli.
A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.
Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

Nyugalmi percszámláló:
A héten már 447265 nyugalmas percet szereztünk Ügyfeleinknek.

callcenter.pngKérdése van?

ingyen_visszahivjuk.png

map.pngOnline követési felület (új)

Tovább > 

truck_icon_2.png     

Vállalkozása van?

Látogassa meg a céges flottakövetési oldalunkat.

Tovább >

barati_ajanlas.png

  Baráti ajánlás bónusz

Tovább >

   Online követési felület (régi)

Tovább > 

Tibor, lakótelepi lakos
Tibor, lakótelepi lakos

Párszor már meghúzták a kocsimat. Amikor legutóbb éppen megnyomták a sárvédőmet, a kocsi épphogy megmozdult, a FamilyGuard egyből riasztott...

további vélemények

GUARD CSOPORT tagja