Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/arobshu/familyguard.hu/core/class.database.php on line 32

Deprecated: Non-static method Faultfinder::get_data_converter() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/arobshu/familyguard.hu/core/class.template_manager.php on line 482

Deprecated: Non-static method Faultfinder::get_data_converter() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/arobshu/familyguard.hu/core/class.template_manager.php on line 488

Deprecated: Non-static method Faultfinder::get_data_converter() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/arobshu/familyguard.hu/core/class.template_manager.php on line 494
FamilyGuard.hu

Mindig rajta tarthatja szemét családja legféltettebb kincsein.

A FamilyGuard nyomkövető eszközzel könnyen és egyszerűen gondoskodhat védelmükről.

Diána, kismama

Örülök, hogy rátaláltam a FamilyGuard termékeire. Kedves kiszolgálás, udvarias kommunikáció, kiváló termékek, nagyon jó ár-érték arány.


Hosszas keresgélés után megtaláltam azt amit már egy ideje keresek. Így elkaphatjuk a tolvajt aki már több százezres kárt okozott telkünkön. Nincs olyan ember akinek ne lenne szüksége valamelyik termékükre, legyen szó a családjáról, kutyájáról, autójáról vagy bármi másról.


 


Ferenc, biztonsági őr

A FamilyGuard a legjobb védelmi eszköz, amivel eddig találkoztam, ha ellopnák az autómat, a tolvajok tudta nélkül máris a nyomában lehetek, hogy visszaszerezzem, és lebuktassam a bandát.
Gyula, vidéki vállalkozó

Általános védelmi eszközként szereztem be családunk számára a Family Guard készüléket. Ha a kocsival közterületen parkolok, akkor én használom, de ha a 11 éves fiam kirándul az osztállyal, vagy versenyre megy a csapatával, akkor természetesen a csomagjában mindig vele van. Ez a nagy előnye annak, hogy nem beépített fix készülékről van szó.
Ildikó, GYES-en lévő tanárnő

Három kiskorú gyermekem van, csak autóval tudom megoldani a család mindennapi életét. Óriási érvágás lenne, ha a kocsink eltűnne nyomtalanul. Úgyhogy a FamilyGuard pont azt a biztonságot nyújtja, amivel nyugodt lehetek.


 


Ilona és Áron, képzőművészek

Rendkívül elfoglalt, sokat vállaló házaspár vagyunk iskolás gyermekkel. Nem tudunk minden pillanatban mellette lenni és ellenőrizni, úgyhogy a FamilyGuard pont azt a segítséget nyújtja, hogy rajta tarthassuk a szemünket akkor is, ha nem érünk rá, és amire szükség van ahhoz, hogy tudjuk, nem jár rossz utakon.
István, hobbimotoros

Sportmotorom van, és a gyakorlat azt bizonyítja, hogy már ez sincs biztonságban, különleges védelmet igényel a tolvajok ellen. Viszont fontos, hogy a súlya ne növekedjen az eszközzel, és ne kelljen a beépítéshez a motorhoz hozzányúlni. A FamilyGuard ideális készülék, nem igényel semmilyen bekötést, és a motoron is el lehet úgy rejteni, hogy azt ne szúrják ki a tolvajok.
Magdolna, kutyatulajdonos

Kertvárosban lakunk, és egy ritka fajtájú, értékes kankutyánk van, sajnos volt már rá példa, hogy tüzelés időszakában kiszökött. Eddig szerencsénk volt, mert többnyire hazatalált, de amióta a nyakörvén mindig rajta van a Family Guard, azóta tudjuk, hol keressük, ha eltűnik.
Márton, egyetemista

Kertvárosban élek, zöldövezetben, a FamilyGuard tökéletesen bevált, a kutyámat eddig kétszer találtam meg a segítségével a környéken elkóborolva.
Tibor, lakótelepi lakos

Olyan parkolóban állok az autóval, ahol már párszor meghúzták a kocsimat. Amikor legutóbb éppen megnyomták a sárvédőmet, a kocsi épphogy megmozdult, a Family Guard egyből riasztott. Lerohantam a pakolóba, és még pont ott találtam a hölgyet. Nem tudom, hogy akart-e hagyni valami papírt, hogy ő a károkozó, de nem is számított így, hogy pont rajtakaptam.


Tímea, városi anyuka

Ikreim vannak, akik egy osztályba járnak. Valamelyiküknél mindig ott van a Family Guard, így nyugodt vagyok afelől, hogy merre járnak, mert a munkahelyemen meg tudom nézni, hogy iskola után egyből hazamennek-e.
Vissza az előző oldalra

Nyugalmi percszámláló:
A héten már 128847 nyugalmas percet szereztünk Ügyfeleinknek.

callcenter.pngKérdése van?

ingyen_visszahivjuk.png

Diána, kismama
Diána, kismama

Örülök, hogy rátaláltam a FamilyGuard termékeire. Kedves kiszolgálás, udvarias kommunikáció, kiváló termékek, nagyon jó ár-érték arány.

további vélemények

GUARD CSOPORT tagja