Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/arobshu/familyguard.hu/core/class.database.php on line 32

Deprecated: Non-static method Faultfinder::get_data_converter() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/arobshu/familyguard.hu/core/class.template_manager.php on line 482

Deprecated: Non-static method Faultfinder::get_data_converter() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/arobshu/familyguard.hu/core/class.template_manager.php on line 488

Deprecated: Non-static method Faultfinder::get_data_converter() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/arobshu/familyguard.hu/core/class.template_manager.php on line 494
FamilyGuard.hu

Mindig rajta tarthatja szemét családja legféltettebb kincsein.

A FamilyGuard nyomkövető eszközzel könnyen és egyszerűen gondoskodhat védelmükről.

Diána, kismama

Örülök, hogy rátaláltam a FamilyGuard termékeire. Kedves kiszolgálás, udvarias kommunikáció, kiváló termékek, nagyon jó ár-érték arány.


Hosszas keresgélés után megtaláltam azt amit már egy ideje keresek. Így elkaphatjuk a tolvajt aki már több százezres kárt okozott telkünkön. Nincs olyan ember akinek ne lenne szüksége valamelyik termékükre, legyen szó a családjáról, kutyájáról, autójáról vagy bármi másról.


 


Ferenc, biztonsági őr

A FamilyGuard a legjobb védelmi eszköz, amivel eddig találkoztam, ha ellopnák az autómat, a tolvajok tudta nélkül máris a nyomában lehetek, hogy visszaszerezzem, és lebuktassam a bandát.
Gyula, vidéki vállalkozó

Általános védelmi eszközként szereztem be családunk számára a Family Guard készüléket. Ha a kocsival közterületen parkolok, akkor én használom, de ha a 11 éves fiam kirándul az osztállyal, vagy versenyre megy a csapatával, akkor természetesen a csomagjában mindig vele van. Ez a nagy előnye annak, hogy nem beépített fix készülékről van szó.
Ildikó, GYES-en lévő tanárnő

Három kiskorú gyermekem van, csak autóval tudom megoldani a család mindennapi életét. Óriási érvágás lenne, ha a kocsink eltűnne nyomtalanul. Úgyhogy a FamilyGuard pont azt a biztonságot nyújtja, amivel nyugodt lehetek.


 


Ilona és Áron, képzőművészek

Rendkívül elfoglalt, sokat vállaló házaspár vagyunk iskolás gyermekkel. Nem tudunk minden pillanatban mellette lenni és ellenőrizni, úgyhogy a FamilyGuard pont azt a segítséget nyújtja, hogy rajta tarthassuk a szemünket akkor is, ha nem érünk rá, és amire szükség van ahhoz, hogy tudjuk, nem jár rossz utakon.
István, hobbimotoros

Sportmotorom van, és a gyakorlat azt bizonyítja, hogy már ez sincs biztonságban, különleges védelmet igényel a tolvajok ellen. Viszont fontos, hogy a súlya ne növekedjen az eszközzel, és ne kelljen a beépítéshez a motorhoz hozzányúlni. A FamilyGuard ideális készülék, nem igényel semmilyen bekötést, és a motoron is el lehet úgy rejteni, hogy azt ne szúrják ki a tolvajok.
Magdolna, kutyatulajdonos

Kertvárosban lakunk, és egy ritka fajtájú, értékes kankutyánk van, sajnos volt már rá példa, hogy tüzelés időszakában kiszökött. Eddig szerencsénk volt, mert többnyire hazatalált, de amióta a nyakörvén mindig rajta van a Family Guard, azóta tudjuk, hol keressük, ha eltűnik.
Márton, egyetemista

Kertvárosban élek, zöldövezetben, a FamilyGuard tökéletesen bevált, a kutyámat eddig kétszer találtam meg a segítségével a környéken elkóborolva.
Tibor, lakótelepi lakos

Olyan parkolóban állok az autóval, ahol már párszor meghúzták a kocsimat. Amikor legutóbb éppen megnyomták a sárvédőmet, a kocsi épphogy megmozdult, a Family Guard egyből riasztott. Lerohantam a pakolóba, és még pont ott találtam a hölgyet. Nem tudom, hogy akart-e hagyni valami papírt, hogy ő a károkozó, de nem is számított így, hogy pont rajtakaptam.


Tímea, városi anyuka

Ikreim vannak, akik egy osztályba járnak. Valamelyiküknél mindig ott van a Family Guard, így nyugodt vagyok afelől, hogy merre járnak, mert a munkahelyemen meg tudom nézni, hogy iskola után egyből hazamennek-e.
Vissza az előző oldalra

Nyugalmi percszámláló:
A héten már 495373 nyugalmas percet szereztünk Ügyfeleinknek.

callcenter.pngKérdése van?

ingyen_visszahivjuk.png

Magdolna, kutyatulajdonos
Magdolna, kutyatulajdonos

Kertvárosban lakunk, és egy ritka fajtájú, értékes kankutyánk van, sajnos volt már rá példa, hogy tüzelés időszakában kiszökött. Eddig szerencsénk volt, mert ...

további vélemények

GUARD CSOPORT tagja ?>